You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
Bianca van den Broek

06 13584048

Mail me:

Mogelijkheden

"Laten we samen iets moois maken"

Bedrijfsfotografie

Tell your story!

Op je website is het belangrijk dat alles actueel is en professionele foto’s bepalen voor een heel groot gedeelte de eerste indruk, wat er voor zorgt dat iemand op de pagina blijft of de pagina verlaat. Het is belangrijk dat je jezelf en waar je voor staat door middel van persoonlijk beeldmateriaal laat zien om je van de massa te kunnen onderscheiden. Samen met jou zorg ik voor frisse verzorgde beelden waar je mee voor de dag kunt komen. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kijken we waar behoefte aan is waarna ik een offerte op maat maak inclusief moodboard zodat je al een idee krijgt van de mogelijkheden.

Gemiddeld duurt een sessie ongeveer 1,5 uur, prijs inclusief btw € 175,- (10-12 foto’s)
Prijs per uur € 145,-
per 30 min extra € 30,-

Profielfoto

Laat jezelf zien

In de studio of op locatie gaan we je van je beste kant laten zien zodat jij kunt shinen op jou social media kanalen. Vind je het spannend? geen probleem samen nemen we de tijd en door mijn ervaring en aanwijzingen zul je zeker verrast en tevreden zijn over het eindresultaat.

Bedrijven kunnen goede portretfoto’s gebruiken voor bijvoorbeeld de website. Op de “over ons” pagina kun je een persoonlijk stuk kwijt met foto of bijvoorbeeld de “ons team” pagina is daar ook geschikt voor. Wanneer de foto’s op elkaar lijken omdat ze door een professionele fotograaf gemaakt zijn komt die net even wat beter over.

Duur ongeveer 30 min.

2 foto’s geheel nabewerkt in kleur en/of zwart wit

€ 55,- / op locatie € 75,-

Events

Making memories

Om mooie herinneringen vast te leggen bij een gebeurtenis of event zijn foto’s een must. Event fotografie gaat vaak gepaard met donkere ruimtes en weinig licht. In de praktijk betekent dat altijd fotograferen in moeilijke lichtomstandigheden. Doordat ik gebruik maak van professionele apparatuur en lichtsterke lenzen is het mogelijk om zelfs onder moeilijke omstandigheden als deze mooie foto’s te maken.

De foto’s kunnen goed gebruikt worden als marketing materiaal op de website, social media of nieuwsbrief.

Onderstaand tarief is een indicatie, ik maak graag een offerte op maat.

Prijs per uur € 120,-

Prijs is inclusief 30 nabewerkingen.
Weekend/avond tarief € 24,50 per uur extra.

Locatie shoot

Voel de wind

Op een mooie locatie gaan we foto’s maken op een ongedwongen spontane manier.

Eerst nemen we rustig de tijd om kennis te maken en door te nemen wat we allemaal gaan doen. We kunnen dan uw wensen bekijken en daar een mooie combinatie van maken. Op die manier maken we samen de foto’s. Als iedereen op hun gemak is gaan we de shoot doen.

Duur: ongeveer 60 minuten

10-12 foto’s in hoge resolutie nabewerkt.

€ 145,-

Studiofotografie

Make it happen!

Diverse studioshoots zijn mogelijk. Hieronder een prijsindicatie voor een shoot van ongeveer een uur. Neem gerust contact met me op voor een prijs op maat.

Duur 60 minuten

8-10 foto’s in hoge resolutie en nabewerkt

€ 120,-

Kids

Maar even klein

Wie wil er nou geen leuke spontane foto’s van je kinderen. Voor jezelf maar ook om Opa en Oma te verrassen. Want tsja, ze zijn maar even klein dus vastleggen die snoetjes.

Duur ongeveer 60 minuten op locatie of studio, voor een locatieshoot wordt er € 20,- extra berekend. tenminste 15 foto’s in hoge resolutie en nabewerkt.

€ 145,-

Prijzen zijn een indicatie. Neem voor een persoonlijk advies en een offerte op maat contact met me op.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.